TeGe Elektronik Kft.
Bevezetés

Kulcsrakész megoldásokat kínálunk a repülőtéri CNS rendszerek integrált távvezérlő és távfelügyeleti eszközeinek vonatkozásában. Beleértve az elsődleges és másodlagos lokátorok, föld - levegő rádiórendszerek műszeres leszállító rendszerek, jeladók, és más repülőtéri berendezések távvezérlő és távfelügyeleti eszközeit. A fentebb felsorolt elsődleges berendezések mellet megoldásokat kínálunk a kiegészítő szolgáltatások, mint például szünetmentes berendezések, tűzjelző rendszerek, őrzésvédelmi rendszerek, és épületgépészeti rendszerek integrált távvezérlésére és távfelügyeletére. Az általunk kínált megoldások lehetővé teszik a riasztási helyzetek felismerését, az egyes riasztások megjelenítését, naplózását. Továbbiakban lehetővé teszik az  adat-naplózást, trend naplózást és teljesímény kiértékelést.   Biztonságos, megbízható és egységes működés megoldásaink alapja.
Repülőtéri távvezérlő és távfelügyeleti rendszerek
Repülőtéri fénytechnikai és navigációs eszközök számára
TeGe - A Vezető az RCMS rendszerekben 1999 óta
Ember gép interfész (HMI)

A TEGEwatch™ HMI annak figyelembevételével került kifejlesztésre, hogy megfeleljen az ICAO elvárásainak. Egy nemzetközileg is elismert szimbólumkészlet felhasználásával a TEGEwatch™ közvetlen információt szolgáltat az egyes berendezések és szolgáltatások állapotáról a kiszolgáló személyzet számára.

A TEGEwatch™ HMI annak figyelembevételével került kifejlesztésre, hogy egyszerű, intuitív, és egységes kezelői felületet biztosítson a repülőtéri berendezések széles köre számára. Lehetővé téve a kiszolgáló személyzet számára a rendszerek és szolgáltatások állapotának villámgyors kiértékelését,  valamint, hogy gyorsan és biztonságosan reagálhassanak a változásokra.

A TEGEwatch™ HMI egeret, vagy érintőképernyőt használ mutató eszközként, a távoli berendezések állapota pedig nagyfelbontású színes képernyőkön kerül, dinamikusan, megjelenítésre.

A TEGEwatch™ HMI online help lehetőséget biztosít a felhasználó számára, minden egyes képernyőtartalomhoz.
A távfelügyeleti rendszer távoli állomásai  (RTU)

Cégünk legújabb generációs RTU berendezései 32-bites ARM bázisú eszközök. Többféle formában elérhetőek az egyszerű falra szerelhető szekrénytől az elterjedt 19"-os rackbe szerelhető formáig.

Cégünk RTU családja a felügyelni kívánt berendezéstől függően többféle kiépítésben érhető el. Fő előnye a moduláris felépítés, "plug-in" processzor kártyák és I/O modulok, a nagyszámú adatpont kezelésének érdekében. Beépített saját működés ellenőrzés (BITE). Valamint többféle szabadon konfigurálható kommunikációs port külső eszközök csatlakoztatásához.
Minőség és megbízhatóság

Széles termékpalettánknak, magasan képzett mérnökeinknek és projekt vezetőinknek köszönhetően kulcsrakész megoldásokat tudunk kínálni megrendelőink számára. Ez felöleli az összes munkafázist, a követelmények felmérésétől a tervezésen, a fejlesztésen keresztül az üzembe helyezésig.

Minden egyes munkafázis cégünk szigorú minőségirányítási előírásai alapján kerül elvégzésre, mely minőségirányítási rendszer az ISO 9001:2009 szerint tanusított.
Copyright © by TeGe 2009 - 2011